wijkopenvoertuigen.nl Ervaringen

Ik was aangenaam verrast door hoe snel en soepel mijn auto werd verkocht. Binnen een paar dagen na het aanmelden van mijn auto, ontving ik al direct een aantrekkelijke aanbieding. De service was uitstekend en het hele proces verliep zonder enige gedoe. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een snelle en probleemloze manier om hun auto te verkopen.

E. Visser | Vianen | Peugeot 308, 2015

09.06.2022

Ik was echt onder de indruk van de waarde die ik kreeg voor mijn auto. De snelle verkoop ging niet ten koste van de prijs; integendeel, ik kreeg een eerlijke en aantrekkelijke prijs aangeboden. Binnen een week was mijn auto verkocht en ik ben meer dan tevreden met het hele proces.

Z.A.M. Logistics | Rotterdam | Mercedes Sprinter, 2008

17.12.2022

Ik wilde mijn auto verkopen zonder gedoe en ik kreeg precies dat! Het aanmelden van mijn auto was eenvoudig en binnen enkele dagen kon ik al afscheid nemen van mijn auto. De verkoop verliep snel en ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Dit is absoluut de snelste en meest probleemloze manier om je auto te verkopen.

R. de Vries | Winsum| Opel Astra, 2017

26.07.2023

Vanaf het eerste contact tot aan de verkoop, was de ervaring professioneel en efficiënt. De kopers waren serieus en ik had mijn auto binnen no-time verkocht. De begeleiding gedurende het proces was geweldig en ik voelde me goed ondersteund. Als je op zoek bent naar een snelle en betrouwbare manier om je auto te verkopen, zoek dan niet verder!

F.Abdelhak | Zoetermeer| Toyota Corolla, 2004

04.08.2023

Over ons

trustpilot

In 2014 hebben we wijkopenvoertuigen.nl gelanceerd met een duidelijke visie: het vereenvoudigen van particuliere voertuigverkoop voor iedereen. In een wereld van overweldigend aanbod en vaak tijdrovende processen op tweedehands voertuigverkoopsites, geloven wij in een eenvoudiger aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat het verkopen van een auto in slechts drie stappen moet kunnen plaatsvinden: beginnend met een kentekencheck, vervolgens een deskundige taxatie en tot slot de verkoop. Het beste van alles? Onze diensten zijn geheel kosteloos en vrijblijvend, en binnen 24 uur geregeld.

Met trots kunnen we melden dat we al meer dan 1.000.000 voertuigen hebben aangeschaft van individuele eigenaren. Dit maakt ons een van de ware pionieren in de branche van voertuiginkoop. Onze positie als één van de marktleiders is bevestigd. Deze prestatie hebben we te danken aan onze nauwe samenwerking met een uitgebreid netwerk van meer dan 25.000 Europese autohandelaren. Deze samenwerking stelt ons in staat om consistent te waarborgen dat elke auto tegen een eerlijke prijs wordt verkocht.

Met onze uitgebreide ervaring binnen de automotive sector, de diepgewortelde overtuiging in onze capaciteit om impact te creëren, en onze voortdurende zoektocht naar vernieuwing, is wijkopenvoertuigen.nl dé toonaangevende keuze om elk type voertuig snel, betrouwbaar en tegen de meest optimale prijs te verkopen.

Bij ons staat klanttevredenheid op een voetstuk en we koesteren de vele klanten die met vreugde en vertrouwen hun voertuigen aan ons hebben toevertrouwd. Hierboven tref je enkele klantbeoordelingen aan die we hebben vergaard. Op onze website kun je nog talrijke andere recensies ontdekken, elk met een uniek perspectief.

Veelgestelde vragen

Wordt er een kost in rekening gebracht als ik besluit mijn voertuig niet aan jullie te verkopen?

Absoluut niet! Ongeacht de uitkomst van je beslissing, brengen wij geen kosten in rekening voor de diensten van wijkopenvoertuigen.nl.

Hoe werkt de waardebepaling van mijn voertuig op jullie website?

Zodra je de gegevens van je voertuig invoert, sturen we je een vrijblijvende verkoopprijs per e-mail. We voeren dagelijks taxaties uit op duizenden auto’s.

Hoe kan ik mijn voertuig na de online waardebepaling verkopen?

Je kunt moeiteloos een ophaalafspraak inplannen via onze online service. waarna uw geld direct wordt betaald.

Accepteren jullie ook auto's met klachten, zoals schade- en sloopauto's?

Natuurlijk accepteren wij ook auto’s met klachten. wijkopenvoertuigen.nl koopt elke auto in, dus ook jouw schadeauto.    GoedRedelijkSlecht


    GoedRedelijkSlecht


    JaNee


    GoedRedelijkSlecht